Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTekyıldız Lisesi Hilal’le Türkiye 3.sü

Tekyıldız Lisesi Hilal’le Türkiye 3.sü

İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi’nde okuyan Kick Boks Türkiye şampiyonasında rakiplerini bir bir geride bırakarak üçüncü oldu.
K. Maraş’ta 1-6 Mart tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Okul Sporları Kick Boks müsabakalarında Hatay’ı İskenderun Zafer Tekyıldız Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Hilal Güngördü, iyi bir performans göstererek üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Kürsüye okul flamasıyla çıkarak büyük alkış alan başarılı sporcuyu, İskenderun’a geldiğinde ilk kutlayan okul müdürü Ömer Çakır oldu.
Türkiye üçüncülük kürsüsüne çıkan Hilal Güngördü’nün kendilerini çok mutlu ettiğini dile getiren Zafer Tekyıldız Lisesi Müdürü Ömer Çakır, Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’sözüyle hareket ettiklerini kaydederek “Bizler okul olarak, eğitimin yanında spor ve sosyal sorumluluk projelerinde var olan, etkinliklerle başarılı çalışmalar yapan okulunuz, önemli sonuçlara imza attı. Bunun bir göstergesi de Türkiye Okul Sporları Kick Boks’ta öğrencimiz Hilal ile aldığımız sonuçtur. Kendisini yürekten kutluyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER