Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzTenha Restaourant Hizmete Açıldı

Tenha Restaourant Hizmete Açıldı

Yeni konsepti ile hizmete giren Tenha Resturanttın açılışına Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan yardımcısı Sami Üstün, İskenderun Ticaret odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Belediye Meclis üyeleri, Arsuz İlçe Tarım Müdürü Serkan Yılmaz, Ariad Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri, Atsiad Başkanı Mithat Ceritbinmez ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Turgay Köybaşı ve Sezer Sepetçi’nin işletmeciliğindeki Tenha mekanın açılışı öncesinde kısa bir konuşma yapan Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Mekanın sahiplerine ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yatırımlar her zaman ekonomiye katkı sağlayacaktır dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise, bölgemizin ekonomisinin güçlü olması çok açık. Hergün birden çok mekan açıyoruz. Tenha resturatt ın açılması bölgemize da katkı sağlayacaktır dedi.

İskenderun Ticaret ve sanayi odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, bölgemize oldukça nezih bir mekan kazandıran işletmecilerimizi kutluyorum dedi.

İş insanları Adnan Ağır ve Mithat Ceritbinmez de hayırlı olması dilekleriyle mekanın kurdelasını kestiler.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER