Pazartesi, Mayıs 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTEŞEKKÜRLER İSKENDERUN…

TEŞEKKÜRLER İSKENDERUN…

Güneyin incisi İskenderun’un güçlü sesi, Mega Medya Grubunun lokomotifi, kentin tek radyosu Mega Radyo 24 Yaşında. Yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren Mega Radyo, ilkeli, dürüst, objektif yayıncılık anlayışıyla 24 yıldır Kentin özgür ve güçlü sesi olmanın haklı gururunu yaşıyor.

 

Kesintisiz 24 saat kaliteli müzik yayınıyla yıllardır radyo severlerin hizmetinde olan, canlı ve konuklu söyleşi programlarıyla gündemi takipçileriyle paylaşan bölgenin güçlü ve özgür sesi Mega Radyo 24 yıldır istikrar ve güvenle yoluna devam ediyor.

Mega Radyo, program yayınlarında farklı sosyal kesimlerden geniş yelpazedeki konuları ve konukları gündeme taşıyarak bölgemizdeki ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel gelişmelerin nabzını tutuyor.

 

Türkiye’de Özel radyoların yayına başladığı yıllardan bu yana İskenderun’u özel radyo ile buluşturan Mega Radyo olarak, hızla değişen teknolojik gelişmelere, geciken yasal düzenlemelere, medya sektörünün teknik ve ekonomik koşullarına rağmen tam 24 yıldır dimdik ayakta olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

Mega Radyo ve Mega Yayın Grubu olarak salt toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; ülkeye, topluma, kişi hak ve hürriyetine saygılı, vicdanlı ve sorumlu yayıncılık anlayışımızla, aynı zamanda devletle toplum arasında 24 yıldır güvenli bir köprü olmanın onurunu yaşıyoruz.

 

Mega Yayın Grubu olarak 1993 yılında Mega TV ile başlayan medya yolculuğumuza, bir süre sonra Mega Radyo’yu, daha sonra Mega Haber gazetesini dâhil ederek devam ettik. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına olanaklar el verdiğince kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz.

 

Medya sektöründe hızla değişen ve gelişen teknolojik koşullara ayak uydurarak yayınlarımızı sosyal medya üzerinden de sizlere ulaştırma gayretindeyiz.

Bu bağlamda yayın grubumuza dahil ettiğimiz www.megamedya.org, www.megaradyoiskenderun.com,  www.megatviskenderun.com  ve www.hataybasin.com  gibi internet sitelerimizle de kulvarımızda bölgenin ve sizlerin güçlü sesi olmayı hedefledik. Mega Medya Grubu olarak yayınlarımızı ve güncel haberleri bu kanallardan da takip edebilirsiniz.

 

Çeyrek asırdır pozitif kamu hizmeti sorumluluğuyla, İlkeli, dürüst ve objektif yayıncılık anlayışı ile haklının ve halkın yanında yer alan fedakâr ekibimizle sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Mega Medya Grubu olarak; Radyosuna sahip çıkan sizlerin güven ve desteğiyle halkın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edeceğiz.

 

Bu vesile ile Mega Radyo’nun 24. Kuruluş yıldönümünü kutlama nezaketi gösteren başta sayın kaymakamımız Recep Soytürk olmak üzere tüm takipçilerimize, bugüne kadar bize hissettirdiğiniz güven ve desteklerinizden dolayı siz değerli halkımıza Mega Medya ailesi adına saygı ve şükranlarımızı sunarız.

Teşekkürler İskenderun…

 

Semir YAZICI

Mega Medya Grubu Genel Müdürü

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER