Salı, Haziran 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayTGC Hatay'da Bir Araya Geldi

TGC Hatay’da Bir Araya Geldi

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilcisi Akın Bodur, TGC üyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Ali Solak ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler katıldılar.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Buluştu

Birlik, beraberlik ve dayanışma temalı buluşmada HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteciler geçtiğimiz aylarda gerçekleşen kongrede Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Onur Kurulu üyeliğine seçilen Mithat Kalaycıoğlu ve Balotaj Kurulu Yedek Üyeliğine seçilen Akın Bodur’u tebrik ettiler.Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri Buluştu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilciliği üyeleri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu yaptığı açıklamasında:” Her biri sektörün kıymetli emekçisi olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyeleri ile bir araya geldik. Bu buluşmamıza katılım gösteren HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz’ın yanımızda olması bizleri oldukça mutlu etmiştir. Birlik, beraberlik ve dayanışma anlamında gerçekleştirdiğimiz buluşmamızın tabi ki ilk konusu geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde gerçekleşen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC)’nin 47. Olağan Genel Kurulunda Türkiye’nin benim önemli kalemleri ile birlikte Onur Kurulunda yer almam ve Usta Gazeteci Akın Bodur’un Balotaj Kurulu yedek yönetim kurulu listesinde yer alması idi. Hatay’dan ilk defa gazetecilerin böylesine önemli konumlara gelmesi bizleri olduğu kadar Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi meslektaşlarımızı da mutlu etmiştir. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilciliği olarak bu gibi buluşmalarımızın devamı geleceğinin altını çizerek buluşmamıza katılım gösteren HBB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler  Daire Başkanı Nida Yılmaz’a, Başkan Yardımcısı Fehim Zeydan’a, İskenderun Temsilcisi Akın Bodur, TGC üyesi ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Hatay Temsilcisi Mehmet Ali Solak’a ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyelerimize teşekkür ediyorum. ”dedi.

Yaptıkları çalışmalar ve gündem konusunda hasbihal etme şansı bulan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hatay Temsilciliği üyeleri canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER