Perşembe, Mayıs 9, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTGC Toplantısı Düzenlendi

TGC Toplantısı Düzenlendi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu’nun  67. Başkanlar Konseyi toplantısı Tekirdağ’da gerçekleştirildi. Toplantıya Türkiye’nin yanı sıra Avrupa’dan, Balkanlardan ve KKTC’den 130’un üzerinde Gazeteci, Cemiyet Başkanı ve yöneticisi katıldı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Genel Başkanı Yılmaz Karaca, ‘’Yerel Basın susturuluyor, kapanmaya zorlanıyor, sesi kesiliyor, ekranlar kapatılıyor ve Demokrasi yok sayılıp basın özgürlüğüne kilit vuruluyor’’ dedi.

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nin ev sahipliğindeki programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Onursal Başkanı CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, bu organizasyonun Tekirdağ’da olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Hem Türkiye’den hem de Avrupa’dan ve KKTC’den meslektaşımız ile Tekirdağ’da buluştuk. Mesleğimizin sorunlarını burada tartışacağız. Tekirdağ zaten ilklerin şehri. Bu organizasyona destek veren Büyükşehir belediye başkanımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER