Pazar, Mayıs 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayTİP Halk Buluşmasına Hazırlanıyor

TİP Halk Buluşmasına Hazırlanıyor

Türkiye İşçi Partisi Hatay Teşkilatı duyurusunda, “Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu’nun katılımıyla yapılacak halk buluşmasına davetlisiniz” denildi.

Arsuz Höyük Mahallesi Çok Amaçlı Salon, Türkiye İşçi Partisi Hatay Teşkilatı organizasyonunda bir halk buluşmasına hazırlanıyor. Gündemin, “Yaklaşan Seçimler ve Hatay” olacağı halk buluşmasının konuşmacısı, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu olacak. Etkinlik, 3 Şubat Cuma günü saat 17.30’da başlayacak.

Siyasetçi kimliği yanında çevre konularına olan hassasiyeti ile de dikkat çeken Barış Atay, maden arama çalışmalarıyla sık sık gündeme gelen Hatay’ın Arsuz ilçesinde halk tepkisine verdiği yakın destekle de bilinen bir isim. Atay son olarak, Muğla Köyceğiz’de, “Doğal Sit Alanı’nda Kesin Korunacak Hassas Alan” olarak öncelikli koruma statüsüne sahip Anadolu Sığla Ormanları’ndaki yüzlerce ağacın kesilmek üzere işaretlenmesini gündeme taşıdı. Barış Atay, konuyu, verdiği bir soru önergesiyle TBMM gündemine getirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER