Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaArsuzTİP Hatay'da Gümbür Gümbür Geliyor

TİP Hatay’da Gümbür Gümbür Geliyor

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Arsuz Karaağaç’ta Halk Buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Akşam saatlerinde gerçekleşen Halk Buluşması, bölge halkının yoğun katılımıyla büyük bir mitinge dönüştü. TİP Genel Başkanı Erkan Baş, coşkulu kalabalığa hitap ederek Can Atalay’ın özgürlüğü için söz aldı.

Gerçekleştirilen mitinge TİP Genel Başkanı Erkan Baş’ın yanı sıra, TİP Hatay Milletvekili adayları ve TİP Hatay 1. sıra Milletvekili adayı Can Atalay’ın arkadaşı Ayşen Şahin de katıldı.

Büyük buluşmada konuşan Ayşen Şahin, Atalay’ın mücadele dolu yaşamını anlatırken; “Hatay’da, Can Atalay’ın vekilliğini canımızdır diye değil, tutsak edilmek istenen Gezi Direnişini halkın iradesiyle özgürleştirmek sembolizminden bile değil, bu hesaplaşmanın davasını topyekûn üstlensin ve kent yeniden kurulurken kural dayatsın diye çok istiyorum. Hatay için!” dedi.

Şahin konuşmasının devamında; “Can 14 Mayıs’ta Hataylı olacak ve biz onu konvoyla Hatay’a getireceğiz” diye konuştu.

Lale Devri Gibi, Sülale Devrini de Sona Erdireceğiz

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ise konuşmasında; “TBMM’de kadının adı yok, gençler yok. TİP Meclisin sigortası olacak, hesap soracağız” değerlendirmesinde bulundu.

Baş konuşmasının devamında ise; “14 Mayıs’ta bu iş biter, 15 Mayıs’ta Erdoğan’ı sanık sandalyesinde göreceksiniz. Lale Devri gibi, Sülale Devrini de sona erdirip hesap soracağız. Hatay’a sözümüzdür; TİP’e verilecek her oy yaşadığımız acıların hesabını sorma, bu kenti yeniden kurma irademizi güçlendirecek. Sadece Can ve Barış değil, hepimiz göreve hazırız” ifadelerine yer verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER