Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTİP'ten İnce'ye çekil çağrısı

TİP’ten İnce’ye çekil çağrısı

TİP Genel Başkanı Erkan Baş’tan Muharrem İnce’ye seçimlerden çekilme çağrısı: Tarihe, güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin. Sayın İnce bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez.

 

Son dönemdeki kamuoyu anketleri İnce ile Sinan Oğan’ın oy oranının yüzde 5’in altında kalması halinde Kemal Kılıçdaroğlu‘nun seçimi birinci turda kazanacağına işaret ederken, Baş, İnce’ye “Halkın endişesi olmayın. Bu ülkenin gençleri güneşe hasret. Tarihe, güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin” diye seslendi.

Baş’ın sosyal medya hesabından bir video ile yaptığı çağrının öne çıkan bölümleri şöyle:

“Sayın Muharrem İnce, sizinle hiçbir tanışıklığımız yok. Hiç görüşmedik. Dolayısıyla kişisel bir münakaşamız da hiç olmadı. Bu nedenle rahat ve açık konuşacağım.

2018 seçimlerinde büyük bir ilgi yarattığınızı düşünüyor ve ona güveniyorsunuz. Ama bugün durum çok farklı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’ı birinci turda yenebilecek bir adayımız var. Benim ülkenin dört bir yanında sokakta gördüğüm bu aday Kemal Kılıçdaroğlu. Bugün sokakta TİP’e oy verecek yüz binlerce kişi beş yıl önce size oy vermişti.

Size onlar adına, TİP seçmenleri adına seslenmek istiyorum. Milyonlarca yurttaşımız heyecanla dolup taşıyor. Size naçizane bir tavsiyem var.

Ülkemizin kurtuluşu hepimizden çok daha önemli değil mi? Bugün milyonların hayali sizin hayalinizden çok daha değerli, çok daha önemli değil mi? Bunu lütfen unutmayın, Halkın endişesi olmayın. Bu ülkenin gençleri güneşe hasret. Tarihe, güneşli günlerin gölgesi olarak geçmeyin.

Sayın İnce bu işi ilk turda bitirebiliriz. Bir seçime kaybetmek için girilmez.

Sizin yüzünüzden Türkiye’yi 14 gün daha Tayyip Erdoğan yöentmesin. 14 dakikaya bile sabrımız yok.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER