Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTIR ve Kamyon Garajları Yapacağız

TIR ve Kamyon Garajları Yapacağız

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Dudoğlu,   Sarıseki, Akçay ve Güzelçay Mahallelerinde sakinlerle buluşmasında Sarıseki’ye tır garajı Akçay ve Güzelçay’a 2. tır kamyon garajı yapılacağının müjdesini verdi.


CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Dudoğlu, mahalle sakinleri ile buluştuğu toplantılarda “Sarıseki’ye tır garajı Akçay ve Güzelçay’a 2. tır kamyon garajı yapacağız. Ağır sanayinin depolama alanlarının yoğun olarak bulunduğu Sarıseki bölgesinde tır garajı yapacağız lojistik ve maden ocaklarının yoğun olarak bulunduğu Akçay ve Güzelçay mahallelerinde alternatif yollarla tır ve kamyonların kullanıp Park edebileceği ikinci bir tır kamyon garajı yapacağız. Bölgemizin bu sıkıntısını da ortadan kaldıracağız” dedi.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, kentin yönetimine geldiğinde verilecek hizmetlerle ilgili şunları söyledi: “Şehrin altyapı sorunlarını çözeceğiz şehir planının yeniden hazırlayıp kentsel dönüşümünü sağlayacağız. İskenderun’un altyapı sorunlarını çözeceğiz. İskenderun’a kent meydanları kazandıracağız Özel günlerde sosyal kültürel siyasal ve ticari amaçlar için bu alanı kullanıma açacağız. Yaşanabilecek yeşil alanlarla ile donatarak ve sahil şeridini yeniden düzenleyeceğiz. Belediyemize ait olan binalar, İskenderun’umuzun şehir içi yolları, park ve bahçe aydınlatmalarını çevreci bir yaklaşımla güneş enerjisi sistemleri ile aydınlatacağız. Bu projemizi yenilenebilir enerji projemiz ile yaşama geçireceğiz. İskenderun’a kent meydanları kazandıracak yaşanabilecek yeşil alanlar ve sahil şeridin düzenlenmesini hayata geçireceğiz. Deprem sonrası yeniden yapılandıracağımız İskenderun’u iklim değişikliğinin etkilerini de dikkate alarak iklime dirençli bir kent konumuna getireceğiz. Otopark sorunumuzu çözmek için kapalı ve açık otoparklar yaparak trafik yoğunluğunu kalıcı olarak ortadan kaldıracağız.”

İşlevsel bir Acil ve Afet Durum Yönetim Müdürlüğümüz olacak

6 Şubat depremlerinde çok acılar yaşayan ilçemizin olası bir afette işlevsel bir müdürlük olarak Acil ve Afet Durum Yönetim Müdürlüğü’nün hizmet vereceğini söyleyen Mehmet Duduoğlu, “Acil ve Afet Durum Yönetim Müdürlüğü bünyemizde afetler için yönetim merkezi, arama kurtarma ekibi ve acil müdahale merkezi kuracağız. Açacağımız psikolojik danışman merkezleri ile 6 Şubatta yaşadığımız deprem sonrası psikolojik sorunlar yaşayan halkımıza eğitimli ve deneyimli psikologlarla halkımıza destek vereceğiz. Dedi.
.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER