Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTKDK HATAY İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ İLÇE TANITIM TOPLANTILARI SONA ERDİ

TKDK HATAY İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ İLÇE TANITIM TOPLANTILARI SONA ERDİ

 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın ilgili kuruluşuTarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü, 21 Aralık 2017’deIPARD II Programı 3. DönemProje Başvuru Çağrı İlanı’naçıkmış olup ilçelerdeki tanıtım toplantıları sona ermiştir.Sektörel toplantılar devam etmektedir.

Destek kapsamındakisektörler;

Süt üreten tarımsal işletmeler, besicilik, koyun, keçi yetiştiriciliği alanlarında yeni ve mevcut işletmeler için ahır ve ağıl yapımı ve modernizasyonu, kanatlı eti yetiştiriciliği ve yumurta üreticiliğinde yalnız mevcut işletmelerin modernizasyonu, tıbbi-aromatik bitki yetiştiriciliği ve paketleme, mantar, kesme çiçekçilik, fide-fidan yetiştiriciliği, seracılık, arıcılık ve arı ürünlerinin işlenmesi, bal paketleme tesisleri, Hatay’a özgü yöresel ürünlerin üretimi için tesis kurulumu, yöresel el sanatları, kırsal turizm kapsamında butik otel yapımı, çiftlik-yayla turizmi,doğa sporları, hobi bahçeleri, su ürünleri yetiştiriciliği ve restaurant yapımı, makine parklarının kurulması ile yenilenebilir enerji alanlarında  olup tüm sektörlerde inşaat işleri, makine-ekipman  ve hizmet alımı desteklenmektedir.

Proje hazırlıkları devam etmekte olup yatırımcıların; proje hazırlık süreci ve başvuru koşulları hakkındaki soruları İl Koordinatörlüğü’nde cevaplanmaktadır. Proje kabulleri 5 Nisan 2018’e kadar devam edecektir.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER