Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanTokdemir Başkan Yavuz'a Plaket Takdim Etti

Tokdemir Başkan Yavuz’a Plaket Takdim Etti

Kırıkhan’ın AKP’li Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a, ilçede bir okulda oluşturulan kütüphane yapımındaki hizmetleri ve destekleri anısına, Hatay Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından bir plaket verilmesi kararı alındı.

Kütüphane açılışı da önceki gün gerçekleşti. İlginçtir, açılışa Hatay CHP Milletvekili İsmet Tokdemir de katıldı. Nihayetinde, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a plaketi verme görevi, törenin en üst kategorideki ismi olan milletvekili İsmet Tokdemir’e düştü.

Tokdemir, yaşanan bu gelişmeyi şöyle paylaştı:

“Hatay Kültür Sanat ve Eğitim Derneği tarafından Muratpaşa Kızılkaya İlkokulu’na kurulan, son eğitim Şehidimiz Ayşenur Alkan’ın isminin verildiği kütüphane açılış programına katılım sağladık. Bu güzel projede emeği geçen Dernek Genel Başkanı Musa Göçer başta olmak üzere, herkese teşekkür ederim. Muratpaşa Kızılkaya Mahallemize hayırlı olsun.”

Okula kütüphane kazandırılmasına vesile olan, destek veren İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’da gelişmeyi şöyle paylaştı:

“Kırıkhan ilçemizin Muratpaşa Kızılkaya İlkokulu’nda, Şehit Öğretmenimiz Ayşe Nur Alkan’ın adının yaşatılacağı Kütüphane’nin açılışını gerçekleştirdik. Kırsalda çocuklarımızın kitap ve eğitime yönelik ihtiyaçlarını karşılamak çok önemli. Bu sebeple, Hatay Kültür, Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı Musa Göçer başta olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER