Perşembe, Mayıs 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTopal: "Çözümsüzlüğün adresi olmayacağız..."

Topal: “Çözümsüzlüğün adresi olmayacağız…”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal, Parti olarak ülkeyi yönetecek kadrolarıyla hazır olduklarını belirterek, hiçbir zaman çözümsüzlüğün adresi olmayacaklarını vurguladı.

Partisinin İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus ve bir grup partili ile Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın açıklaması yapan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bu ülkeyi yönetebilecek bilgi ve birikime sahip olduklarını vurgulayan CHP’li Serkan Topal “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak hiçbir zaman çözümsüzlüğün adresi asla olmayacağız. Bizim hedefimiz dış politikada barıştır. Biz diyoruz ki eğer siz hukuku çiğnemeyecekseniz, eğer siz işçinin emeklinin alın terini ayak-kabı kutularında saklamayacaksanız, eğer siz cumhurbaşkanlığı konusunda anayasal sınırlara çekilecekseniz buyurun gelin biz de bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Biz HDP, AKP ve MHP diye ayırmıyoruz. Biz ilkeler doğrultusunda herkesle şeffaf bir şekilde bu ülkeyi yönetmeye hazırız. Bu ülkeyi başkalarıyla da yönetmeye hazırız” diye konuştu.
CHP’li Vekil Serkan Topal, Türkiye’de son zamanlarda yaşanan olaylara dikkat çekerek “Hem bizleri hem de bütün halkı endişelendirmekle beraber bizleri üzüyor. Görüldüğü üzere bugün Türkiye’de yaşananlar iktidarı elinde bulunduranların dış politikalarının iflas ettiğini göstermektedir. Son süreçte güvenlik ve İçişleri Bakanlığı, MİT ve Emniyet sadece halkı uyarıyor oysa sadece uyarmakla kalmamalı, gerekli önlemleri almalıdır. Bunu yapamıyorsa derhal istifa etmelidir” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER