Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaDünyadan Haberler"Tosuncuk" Mehmet Aydın'ın Adresini Hacker Belirledi

“Tosuncuk” Mehmet Aydın’ın Adresini Hacker Belirledi

Siber Güvenlik Uzmanı Mesut Uçar, Çiftlik Bank dolandırıcısı 2 yıldır firari olan Mehmet Aydın‘ın yerini tespit ettiğini iddia etti. Tosuncuk‘un Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bir iş merkezinde olduğunu belirtti.

“Tosuncuk” Mehmet Aydın’ın Adresini Hacker Belirledi

Mehmet Aydın’ın Türkiye’den firar ettikten sonra Brezilya, Paraguay, Uruguay üçgeninde hareket ettiği ve hesabına aylık düzenli olarak 4-5 kripto para hesabından 1 milyon TL’ye yakın bir para girişi olduğu tespit edilmişti.

Aydın ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi.

Aydın Firar Ettiği Günden Bu Yana Hep Aynı Bölgede Kalmış

Siber Güvenlik Uzmanı Mesut Uçar, Aydın’ın IP adresi ile detaylı konum bilgilerine rahatlıkla ulaşabildiğini iddia ederek gönderdiği link üzerinden yakaladığı güvenlik açığı ile Mehmet Aydın’ın cep telefonuna eriştiğini bildirdi.

Uçar, Aydın’ın sanıldığı gibi Ukrayna, Kıbrıs veya Dubai gibi ülkelere hiçbir zaman gitmediğini bildirerek Türkiye’den firar ettiği günden bu yana hep aynı bölgede olduğunu iddia etti.

Amerika Net’ten Aldığı SİM Kartı Kullanmaya Devam Ediyor

Uçar, Çiftlik Bank firarisi Mehmet Aydın’ın Amerika Net’ten aldığı SIM kartı kullanmaya da halen devam ettiğini dile getirdi.Uçar, Cep telefonu üzerinden erişilen konum bilgilerine bakıldığında Aydın’ın, Brezilya Sao Poula’da Torre Jacarandá – Av. Marcos Penteado de Ulhoa Rodrigues adresinde görüldüğünü ifade etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER