Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, Tosyaspor Formasını İlk Resmi Maçında Terletti

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, Tosyaspor Formasını İlk Resmi Maçında Terletti

Kastamonu’nun Tosya ilçesindeki Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Tosyaspor ile geçtiğimiz günlerde sözleşme imzaladı. Kavaklıgil, 1. Amatör Kümede mücadele eden Tosyaspor formasını Seydiler Belediyespor‘la olan ilk resmi maçında terletti.

Tosya Belediye Başkanı Kavaklıgil, Tosyaspor Formasını İlk Resmi Maçında Terletti

Seydiler Belediyespor’la karşı karşıya gelen Tosyaspor’un Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kaptan Sinan Kaymak’ın oyundan çıkması ile kaptan olarak maçın 79. dakikasında 37 numaralı formasıyla giriş yaptı.

Kavakllıgil’e Tosyaspor Taraftarlarından Büyük Destek

Tosyaspor, Belediye Başkanı Kavaklıgil’in oynadığı maçta 3-1 galip geldi. Kavaklıgil’e taraftarların desteği büyük oldu.

Maç sonrasında açıklamada bulunan Tosyaspor’un kaptanı Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, “Bugün ilk resmi maçımıza çıkmış bulunduk Belediye Başkanı olarak. Tosyaspor ve Seydilerspor Kulübüyle bir müsabaka gerçekleştirdik. 3-1 galip ayrıldık buradan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Tabii burada belediye başkanı olarak futbol oynamamızda ki en büyük etkenlerden en büyük sebeplerden birisi Türk gençliğinin sağlıklı yetiştirilmesi ve Türk gençliğini spora özendirme. Spor yapmak güzel ahlaklı yetişme noktasında bir teşvik anlamında bu programı bu organizasyonu gerçekleştirdik. Rabbim inşallah Türk gençliğini zararlı alışkanlıklardan, kötü alışkanlıklardan ve ahlaklı bir şekilde yetişmesini sporla sağlayacağı kanaatindeyiz ve bu noktada Tosya gençliğine, Tosya Belediye Başkanlığı olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Rabbim nasip ederse kötü alışkanlıklardan zararlı alışkanlıklardan gençliğimizi kurtaracağız inşallah. Bu bir başlangıç olsun Tosya’ya” açıklamalarında bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber
Diğer güncel spor haberleri için: Spor Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER