Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTosyalı: “İşimiz Hizmet Gücümüz Millet”

Tosyalı: “İşimiz Hizmet Gücümüz Millet”

Konuklarını makamında ağırlayan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Bu şehre ve bu şehrin kıymetli insanlarına hizmet etmeyi önemli bir görev olarak görüyoruz” dedi.

TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun İş Bankası Şube Müdürleri Hakan Ergenç ve Murat Emin Kara, Antakya Cesa Metal Sanayi sahipleri Cevdet Aras ve Selim Aras, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne yeni atanan Arif Ertekin, Batman ili Hasankeyf İlçesi Belediye Meclis üyesi İsmail Mete, İskenderun Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Veysel Ülker, Bursa-Gemlik’ten “Gez Gez Dolaş” programı kapsamında kente gelen Çiğdem Öğütücü ve Sude Öğütücü, beraberindeki gastronomi uzmanları, Yeni Şafak Gazetesi Grup Müdürü Faruk Sarıgül, beraberindeki heyet, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ile beraberindekiler İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı, “İskenderun’umuzun hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımıza sunarken şeffaf, hesap verebilir, kapsayıcı ve kimseyi ötekileştirmeyen belediyecilik anlayışımızla bunu gerçekleştiriyoruz. Belediye kaynaklarımızı şehrimiz ve halkımız için kullanıyoruz. Hizmetlerimizi halkımıza sunarken ilk günden bu güne herkesin sesine kulak veriyor ve tüm çalışmalarımızı buna göre programlıyoruz” diye konuştu.

Başkan Fatih Tosyalı şehre yapmakta oldukları hizmetlerin özünde istişare kültürü yattığını vurgulayarak “Bu istişareleri yaparken her türlü fikre ve öneriye büyük önem veriyoruz. Bizim işimiz hizmet gücümüz millet” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER