Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTosyalı’dan Öğretmenlere Büyük Jest

Tosyalı’dan Öğretmenlere Büyük Jest

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, tüm öğretmenlere yaklaşan öğretmenler günü için jest yaptı. Tosyalı, öğretmenleri 23 Kasım 2019 Saat 20.00’da İskenderun Belediyesi Nikâh Salonunda düzenleyecekleri etkinliğe davet etti.

Sosyal ve kültürel çalışmaları ile ön plana çıkmaya devam eden İskenderun Belediyesi, öğretmen gününü de es geçmedi. Öğretmenler günü için Belediye Nikah Salonu’nda büyük bir etkinlik hazırlandı.

İskenderun’da Öğretmenler Günü Etkinliği

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” 23 Kasım 2019 Saat 20.00’da İskenderun Belediyesi Nikâh Salonunda düzenleyeceğimiz Öğretmenler Günü Kutlama etkinliklerine tüm öğretmenlerimiz davetlidir. Etkinlik Programımızda, Zeynep Türkeş Konseri, Sahne Sırası Sende Öğretmenin Yarışmasıve İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası Konseri yer alıyor. Ayrıca Türk Sanat ve Türk Halk Müziği dallarında düzenlenecek yarışma neticesinde dereceye giren birincilere ödül takdim edilecektir. Yarışmacı adayların ön eleme başvuru son tarihi 15 Kasım Cuma günüdür. Yarışmaya tüm öğretmenlerimiz katılabilir.(Emekli, Öğretmen Adayları)amatör olmak kaydıyla. Şimdiden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutluyorum” sözlerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber

 

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER