Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTosyalı’dan Vatandaşlara Tiyatro Daveti

Tosyalı’dan Vatandaşlara Tiyatro Daveti

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlara tiyatro davetinde bulundu. 16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da Doğa koleji konferans salonunda gerçekleşecek olan “Komşu Köyün Delisi” ve 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 20.00’da “Murtaza” isimli tiyatro gösterisi sahnelenecek.

İskenderun Belediyesi tiyatro topluluğu tarafından sahnelenecek olan 2 gösteriye de tüm İskenderun halkı davet edildi.

Biletler Ücretsiz

Tiyatro gösterimine ilişkin açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemizin kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ilk olarak 16 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 20.00’da Doğa koleji konferans salonunda Belediyemizin tiyatro grubu tarafından sahnelenecek olan “Komşu Köyün Delisi” isimli tiyatro gösterisine tüm halkımız davetlidir. Gösteri ücretsiz olup biletlidir. Vatandaşlarımız biletleri İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzden temin edebilirler. “ ifadesinde bulundu.

Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 20.00’da Doğa Koleji Konferans salonunda Belediye Tiyatro topluluğu tarafından “Murtaza” isimli ikinci tiyatro gösterisi sahnelenecek. Tosyalı, tüm bu tiyatro gösterilerine tüm bölge halkını davet ettiğini ve sanatsal anlamda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Diğer güncel sanat haberleri için: Film Sanat

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER