Çarşamba, Mayıs 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTrafik Eğitimi Aldılar

Trafik Eğitimi Aldılar

Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığının bahçesinde, trafik timlerince 26 okuldan gelen öğrencilere simülasyon aracı ile trafik eğitimi verildi.

Jandarma Komutanlığının bahçesinde düzenlenen etkinliğe Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak katıldı.

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, eğitime katılan öğrenciler ile sohbet ederek, trafik kurallarını en iyi şekilde öğrenerek yaşamları boyunca uymalarını, uymayanları da uyarmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının simülasyonu öğrencilere tanıtılarak, Emniyet kemeri ve trafik kurallarının önemi anlatıldı. 10 kilometre hızla giderken takla atan simülasyon aracına binen öğrencilere, emniyet kemeri kullanmanın önemine dikkat çekildi.

Jarma Trafik Timinde görevli Jandarma Astsubay Üstçavuş Nurettin Babur, öğrencilere kara yolu trafiği nedir, temel trafik ve uyulması gereken kurallar, emniyet kemerinin önemi, okul servis araçları ile yaya ve okul geçitlerindeki geçiş kuralları gibi trafik işaretleri konularında bilgilendirmede bulundu.

Jandarmanın bahçesinde düzenlenen etkinlikte havanında güzel olması nedeniyle öğrenciler burada verilen yemeği de yiyerek, askerîn kemençesinin eşliğinde, piknik havasında bir günde yaşam için önemli olan konuların eğitimini almış oldular

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER