Cumartesi, Mayıs 11, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTRAFİK HAFTASI KUTLANIYOR

TRAFİK HAFTASI KUTLANIYOR

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne Trafik Büro Amirliği ekipleri 4-10 Mayıs tarihleri arasında kutlanan trafik haftası etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Anıt analında çelenk sunma töreni gerçekleştirdi. Anıttaki törene Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Emniyet Müdürü Mustafa Tolunay, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, Trafik ve emniyet teşkilatı katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende konuşma yapan İskenderun Trafik Büro Sorumlu Komiser Yardımcısı Halit Kavasoğlu “İlçe genelinde çeşitli etkinliklerle vatandaşlarımızın huzuru için ciddi çalışmalar yapacağız. Bakanlığımızın da önemsediği ‘Öncelik Hayatın, öncelik yayanın’ sloganıyla yürütülen yayalara öncelik konusunda yapılan çalışmalarda ciddi bir gelişme var” dedi.
Tören sonrasında Trafik büro amirliği tarafından hazırlanan stant Kaymakam, Belediye Başkanı ve emniyet müdürü tarafından gezilerek polislerden bilgi alındı.
Özellikle çocukların trafik kuralları konusunda önemli eğitimleri ihtiyaç olduğunu belirten Belediye Başkanı Tosyalı çocuklarımızın eğitimi için parkların yapılacağını belirtti.

İskenderun Kaymakamı Yönden ise parkın yapılması durumunda emniyet ve milli eğitimden görevlendirme yapılarak çocuklarımızın iyi bir eğitim almalarını sağlarız dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER