Pazartesi, Mayıs 6, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanTrafik Levhalarını çalan 3 kişi yakalandı

Trafik Levhalarını çalan 3 kişi yakalandı

 

Kırıkhan Reyhanlı karayolu üzerindeki trafik levhalarını çalan 3 kişi, Jandarma tarafından yakalandı.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, Hatay İl Jandarma Komutanlığının asayiş olaylarının önlenmesine yönelik faaliyetleri kapsamında Kumlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Kırıkhan-Reyhanlı karayolu üzerinde bulunan trafik işaret ve levhalarının çalındığı bilgisi alındığı belirtildi.

Konuyla ilgili Jandarmanın dedektifleri JASAT ile Kumlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 31 Mart 2022 tarihinde başlatılan çalışma sonucunda bölgede yol yapım ve bakım çalışması yapan taşeron firma çalışanları A.G., A.O. ve G.H. İsimli şahıslar tarafından farklı zamanlarda 25 adet trafik işaret levha ve direğini çalınarak Kumlu İlçesinde hurdacılık yapan N.T. isimli şahsa sattıkları tespit edilmesi üzerine şüpheliler yakalanarak gözaltına alındıkları ifade edildi.

Hırsızlık olayını itiraf eden şüpheliler A.G., A.O. ve G.H. Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasını müteakip 01.04.2022 tarihinde sevk edildikleri adli makamca yurtdışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları açıklamada kaydedildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER