Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTrafik terörüne hayır”

Trafik terörüne hayır”


Hatay’ın Erzin İlçesinde Trafik haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte meydana gelen kazalarda kural ihlallerinin sonuçlarına dikkat çekildi.

Erzin Atatürk Parkında gerçekleştirilen Trafik Haftası kutlama etkinliği ilgi gördü. Etkinliğe İlçe Jandarma Komutan Teğmen Selim Tıraş, Erzin Belediye Başkan Yardımcısı Bora Börklü, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Şükrü Erçökük, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Muhteşem Vural, Erzin Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, Erzin İlçe emniyet Müdürü Ali Çolak, SP İlçe Başkanı Necati Börklü, Emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemi hakkında konuşan Trafik Polisi Komiser Yardımcısı Ahmet Erdal Akbıyık sürücülerin daha dikkatli olması gerektiğine değinerek trafik kurallarına uyduğu takdirde insanların daha güvenli olacaklarını, araçların maddi zarara uğramayacaklarını söyledi.

Her yıl yüzlerce insanın trafik kazaları nedeniyle hayatını kaybettiği ya da sakat kaldığını vurgulayan Akbıyık herkesin bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini belirterek “Trafik terörüne hayır” dedi.

Düzenlenen etkinlikte öğrenciler trafik haftasını içeren şiirler okudu, sonrasında da ilçenin trafik kurallarına uyan en başarılı bayan ve erkek sürücüye plaket takdim edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER