Çarşamba, Nisan 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTransferlerden Memnunum

Transferlerden Memnunum

Atakaş Hatayspor teknik direktörü Serkan Özbalta, Süper Lig’de yer alan hiçbir takımın lige hazır başlamayacağını, her takımın eksikleri olabileceğini söyledi.

Serkan Özbalta, gazetecilere yaptığı açıklamada, lig öncesi takımlar ne kadar hazırlık yaparlarsa yapsınlar, ligin ilk haftalarında mutlaka uyum ve adaptasyon sorunu yaşayacağına dikkat çekti.

Tüm kulüpler gibi Hatayspor’un da uyum ve adaptasyon sorunu yaşayabileceğine değinen Özbalta, “Ama biz bu süreci çok çalışarak atlatmaya çalışıyoruz. Oyuncularımın özverisi ve gayreti işimizi kolaylaştıracağına inanıyorum. O yüzden kimse karamsarlığa kapılmasın. Eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayacağız, biraz bize zaman tanımaları gerekiyor. Ayrıca lige bir hafta geç başlamayı avantaj veya dezavantaj olarak görmüyorum, önemli olan bizim takım olarak oynayacağımız maçlara konstrante olmamız.” şeklinde konuştu.


TRANSFERLER İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA YAPILDI

Bordo-Beyazlı ekibin çalıştırıcısı Serkan Özbalta, yeni sezona hazırlık aşamasında yapılan tüm çalışmaların kendisinin bilgisi dahilinde yapıldığını belirterek, “Bu konuda yönetimimize ve Onursal Başkanımız Lütfü Savaş beye teşekkür etmek istiyorum. Takıma transfer ettiğimiz oyuncular bizim belirlediğimiz ve istediğimiz oyuncular. Yönetimle sürekli istişare halinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tabi önceliğimiz de kulübün imkanlarını düşünerek hareket ettik.” dedi.

2 OYUNCU DAHA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Transferde iki oyuncu daha transfer etmeyi düşündüklerini söyleyen Serkan Özbalta, eksik gördükleri mevkilere en az 2 oyuncu daha transfer edeceklerini belirtti.

Hatayspor’un son iki sezonda Süper Lig’de önemli işler yaptığını ifade eden teknik direktör Serkan Özbalta, “Yeni sezonda da aynı heyecanla takımımızın başarısı için çaba göstermek istiyoruz, Hatay güzel bir şehir, Süper Ligde mücadele etmeyi hak ediyor. İnşallah bu dönemde de aynı başarıyı sürdüreceğiz. Aramıza katılacak yeni arkadaşlarımızla birlikte takımımızı layık olduğu yere taşıyacağımıza inanıyorum.” diye konuştu.

Özbalta, transfer edilecek oyuncuların mevkileri konusunda bilgi vermezken, forvet ve 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncular olduğu öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER