Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaŞanlıurfaTRT Haber'de AKP Propagandası!

TRT Haber’de AKP Propagandası!

Devlet televizyonu TRT Haber, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün Urfa’da MHP lideri Devlet Bahçeli ve BBP lideri Mustafa Destici ile birlikte düzenlemesi beklenen miting öncesinde, AKP’nin kentteki milletvekili adaylarını da ‘özel yayına’ çıkardı.

Erdoğan’ın depremzedeler için TOKİ tarafından inşa edilecek 800 konutun temel atma töreninde konuşması öncesinde, TRT Haber’de saat 13.00’da Urfa’dan özel yayın başladı. Yayına ilk olarak, AKP’nin Urfa’dan 1. sırada milletvekili adayı olarak gösterdiği Adalet Bakanı Bekir Bozdağ alındı. Geçen haftaki aday tanıtım toplantısında boş salona konuşmasıyla gündeme gelen Bozdağ’ın, Urfa’dan aday gösterilmek istemeyince Erdoğan’dan “Ben öyle uygun gördüm Bekir” diye tepki aldığı iddia edilmişti.

HEM BAKAN HEM ADAY OLARAK VAATLERİNİ ANLATTI

Bozdağ, 45 dakikayı aşkın süre kaldığı TRT yayınında hem Adalet Bakanı olarak personel alımı gibi planlarının, hem de milletvekili adayı olarak Urfa’ya dair vaatlerinin propagandasını yaptı. Yayında Bozdağ’a, cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turda bitip bitmeyeceğinin sorulması, Adalet Bakanı’nın ise “Vatandaş seçimle ilgili kararını vermiş. Bu seçim ilk turda bitecek” yanıtını vermesi dikkat çekti. Bozdağ, “Türkiye’de muhalefet sorunu vardır” tezini, devlet televizyonunda uzun uzun anlattı.

2. SIRADAKİ AKP ADAYI DA CANLI YAYINDA AĞIRLANDI

Bozdağ’ın ardından da yayına bu kez, AKP’nin Urfa’da ikinci sıradan aday gösterdiği Abdulkadir Emin Önen alındı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER