Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaAntakyaTTKK Marketinin Yeni Şubesi Antakya'da

TTKK Marketinin Yeni Şubesi Antakya’da

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in 547’nci şubesi Hatay’da açıldı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinden Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren ve üreticiyle tüketici arasında köprü vazifesi gören Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin 547’nci şubesi, ilimiz Hatay’ın Antakya ilçesinde açıldı. 75. Yıl Bulvarı’nda hizmete giren marketteki indirimli ürünler, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market Yönetimi’nden yapılan açıklamada şu bilgiye yer verildi: “8 Kasım Pazartesi günü 547.Mağazamızı, Hatay-Antakya 75. Yıl Bulvarı’nda satışa açtık. 2021-2025 Stratejik Planı’mızın vizyonu doğrultusunda, sağlıklı ve güçlü bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Çiftçilerimizin alın terini, sağlıklı gıda olarak müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraki olarak, dünya standartlarında yapmamız gerekeni yapıyoruz.”

Açılışa, kendisi de Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’nde Uzman Müfettiş olarak yıllarca görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Yayladağı eski Belediye Başkanı Mehmet Kalkan, Tarım Kredi Merkez Birliği Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Celep, Tarım Kredi Mersin Bölge Birliği Yönetim Kurulu üyesi Yasin Bulanık, Tarım Kredi Mersin Bölge Müdürü İsa Güler, Tarım Kredi Mersin Bölge Başkontrolörü İdo Taşçıoğlu, Tarım Kredi Market Grup Müdürü Sultan Cepnioğlu, Tarım Kredi Market Bölge Müdürü Abdullah Elbuğa, Antakya Tarım Kredi Kooperatif Müdürü İzzettin Eskiocak, Serinyol Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Ahmet Sürmeli, Kırıkhan Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Hüseyin Emre ışık ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER