Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaSağlıkTüp Mideliler Iskenderun'da bulustu

Tüp Mideliler Iskenderun’da bulustu

 

Obezite cerrahisinde ünü Hatay sınırlarını aşan Iskenderun Özel Gelişim Hastanesi Doktorlarindan Turgut Karaca, geride biraktigimiz hafta sonu Türkiye’nin dört bir yanında obezite cerrahisi yoluyla sagliklarina kavuşan hastalarla bir araya geldi.
Iskenderun Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde bulunan Gönül Kahvesi’nde Pazar gunu sabah kahvaltısında neredeyse 100’e yakin obezite cerrahisi geçiren insanlarla bir araya gelen Turgut Karaca, bu operasyonlarin hayati önem teşkil ettiğini açıkladı.

Kahvaltı organizasyonu öncesinde kısa bir konusma gerçekleştiren Doçent Doktor Turgut Karaca, obezite cerrahisinin hayat kurtardığına dikkat çekti. Kahvalti organizasyonuna katılan misafirlerle tek tek ilgilenen Doktor Karaca, bu operasyonların güvenilir, kendini geliştiren cerrahlarin yapılmasının çok önemli oldugunu vurguladi.
Facebook’ta kurulu bulunan Tüp Mideliler ve Beslenme Süreci grubunun sahibi Kemal Süleymanoğlu’nun da Adana’dan katilim gösterdigi organizasyon büyük bir neşe içerisinde geçti.
Tüp Mideliler ve Beslenme Süreci grubunun sahibi Kemal Süleymanoğlu yaptığı konuşmada, tüp mide ameliyatlarının sihirli değnek olmadığını belirtti. Meselenin kafada bitmesi gerektiğine dikkat çeken Kemal Süleymanoğlu, bu tür operasyonların işin ehli isimlere emanet edilmesinin de hayati önem taşıdığını belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER