MHP İskenderun ilçe teşkilatı 14. Olağan genel kurulu geniş katılımla Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. Tek listenin oylandığı genel kurulda yeni yönetim belirlenirken, Başkan Turan Bozkurt da güven tazeledi.

Olağan Genel Kurula MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP İl Başkanı Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP’li Hasan Şadi Kocagazioğlu, iş insanı Mustafa Baştuğ, çevre ilçelerin başkanları, Meclis üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda divan seçimiyle devam etti. Delegelerin oylarıyla Divan Başkanlığına Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül seçildi.

 

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise yapılan kongreye katılan herkese teşekkür ederek bu konuda MHP devletine ve Milletine hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da, Hatay’da ilçe teşkilat seçimlerini tek tek tamamlamayı sürdürdüklerini ifade ederek “İskenderun da teşkilatlanmanın ne kadar düzgün gittiğini, göstermiş oldu. Yeni seçilen yönetime ve güven tazeleyen İlçe Başkanım Turan Bozkurt’a yeni dönem görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Olağan genel kurulda tek listeyle gidilen seçimde Turan Bozkurt Başkanlığındaki 24 kişilik yönetim listesi delegelerin güvenoyunu aldı.