Salı, Nisan 30, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ SAMANDAĞ 

 TURİZMİN CAZİBE MERKEZİ SAMANDAĞ 

 

Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Turizmde ilçeye ivme kazandıracak ,Katma değer sağlayacak,kenti geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçiriyorlar. Samandağ İlçesinin tarihi ve doğal güzelliklerinin ön plan çıktığı Titus Trekking yolu(Doğa yürüyüş Yolu) ve Ğayn (Sugözü) projeleri kapsamında incelemelerde  bulunan Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ,Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara, Hayırsever İşadamı Ayhan Duman eşlik ettiler.

Samandağ Kaymakamlığı,Samandağ Belediyesi ,Ayhan Kara Vakfı,Hayırsever işadamı Ayhan Duman ve hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen tarihi su kaynağı ( sugözü ) yeniden hayata  geçirilmesiyle ilgili yapılan çalışmaları yerinde İnceleyen Kaymakam Dr . Çelik Ve Başkan Nehir projenin hayata geçmesi için yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular.

Bu projenin hayat bulmasıyla ilçenin bir cazibe merkezi olacağını, yaşam alanı olarak önemli bir kazanım olacağı ifade edildi.

Ayrıca Titus Trekking Yolu (Doğa Yürüyüş Yolu) projesiyle ilgili incelmelerde bulunan Samandağ Kaymakamı Dr. Cahit Çelik,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e ,Ayhan Kara Vakfı Başkanı Ayhan Kara,Hayırsever işadamı Ayhan Duman Eşlik ederek Doğa Yürüyüş yolu projesinin ilçenin tarihi zenginliklerini  önplana çıkması yönünden önemine değindiler.

ilçenin tarihi  ve doğal güzellikleriyle cazibe merkezi olması ,turizmden hakkettiği payı alması için bu projelerin yakında hayata geçeceğini belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER