Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaÜlke GündemiTürk Bilim İnsanı Betül Kaçar NASA'nın Ekibinde

Türk Bilim İnsanı Betül Kaçar NASA’nın Ekibinde

NASA‘nın Evrende Yaşamın İzlerini Araştırmak İçin Oluşturulan ekibine Türk bilim insanı Betül Kaçar kabul edildi.

Türk Bilim İnsanı Betül Kaçar NASA’nın Ekibinde

Twitter hesabı üzerinden başarılı haberini duyuran ABD’deki Arizona Üniversitesi’nde Astronomi ve Moleküler Hücre Biyolojisi departmanında doçent olarak görev yapan Betül Kacar, “Güzel bir haber. Kelimelere dökmekte zorlanıyorum ama şöyle: “Evrende yaşamın izlerini araştırmak için oluşturulan yeni bir NASA ekibine kabul edilmişim.” dedi.

Betül Kaçar’ın NASA’ya Kabul Edilmesine Tebrikler Yağdı

ABD’deki Arizona Üniversitesi’nde Astronomi ve Moleküler Hücre Biyolojisi departmanında doçent olarak görev yapan Betül Kacar, Evrende Yaşamın İzlerini Araştırmak İçin Oluşturulan NASA Ekibine kabul edildi.

ABD’deki Arizona Üniversitesi’nde Astronomi ve Moleküler Hücre Biyolojisi departmanında doçent olarak görev yapan Betül Kacar, “Evrende yaşamın izlerini araştırmak için oluşturulan yeni bir NASA ekibine kabul edilmişim.” dedi.

36 yaşındaki bilim insanı ” Çok teşekkür ederim. Benden güç alanlar, özellikle çocuklar, genç arkadaşlar, siz de bana güç veriyorsunuz” dedi.

Kacar, “Borcumuz biz kadınlara eğitim fırsatı ve eşitliği veren Cumhuriyet’e. Keşiflerimiz tüm insanlığa hediye” ifadelerine yer verdi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER