Pazartesi, Haziran 17, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayTürk Eğitim sen istişare toplantısı yaptı

Türk Eğitim sen istişare toplantısı yaptı

Türk Eğitim Sen Hatay 1 No’lu Şube ile Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı Ömer Solğun ve Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık’ın yanısıra sendika üyeleri ve ilçe temsilcileri katıldı.

,

Toplamda 6015 üye yolumuza devam ediyoruz diyen Başkan Solğun “Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube Yönetim ve İlçe temsilcileri iştişare ve yıl sonu değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yapılan toplantıyla 2024 yılı mutabakat metnini imzalamış bulunmaktayız. 2024 yılı mutabakatına göre;

Türk Eğitim Sen Hatay 1 Nolu Şube 3542 üye, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube 2473 üye olmak üzere toplamda 6015 üye ile yolumuza devam ediyoruz. Hassa, Altınözü İlçelerimizde ve Hatay İl Milli Müdürlüğünde Türk Eğitim Sen yetkili Sendikadır.

Türk Eğitim Sen, hakkı tutup kaldıranların sendikasıdır. Eğitim çalışanı arkadaşların güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmamıştır. Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı olmaya da devam edecektir. Dik baş, tok karın, mutlu yarınlar uğraşımız olacaktır.

Bu vesileyle Türk Eğitim Sen Hatay 1 ve 2 Nolu Şube Başkanları olarak, bizlere bu gururu yaşatan başkan yardımcılarımızı, İlçe temsilcilerimizi, okul temsilcilerimizi ve her bir cesur yürekli üyelerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER