Cuma, Mayıs 17, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTürk-Eğitim Sen’den İskenderun’da Eğitim –Öğretim” Çalıştayı

Türk-Eğitim Sen’den İskenderun’da Eğitim –Öğretim” Çalıştayı

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık,İskenderun’da Eğitim –Öğretim” konulu çalıştay yapacaklarını duyurdu.

Türk-Eğitim Sen’den İskenderun’da Eğitim –Öğretim” Çalıştayı

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube olarak 8 Şubat 2020 tarihlerinde “İskenderunda Eğitim –Öğretim” konulu bir çalıştay yapılacaktır. Çalıştayın amacı, İskenderun eğitim öğretim hayatında mevcut durum, Sorunlar ve Çözümleri nelerdir? Bu durumlara ilişkin bilimsel temellere ve değerlendirmelere göre belirlenmiş önerilerde bulunmak olacaktır.

Çalıştay 1 Gün Sürecek

Türk-Eğitim Sen’den İskenderun’da Eğitim –Öğretim” Çalıştayı

Bir gün sürecek olan çalıştayda konular öncelikle genel bir platformda tartışılacaktır. Sonrasında;  Organizasyon komitesince daha önceden yapılan çalışmalar doğrultusunda belirlenen alanlarda oluşturulacak  8  ayrı çalışma grubunda tartışma ve değerlendirmeler yapılacaktır. Ayrıca yukarıda belirttiğimiz konularla ilgili katkı yapmak isteyen herkes hazırladıkları verileri, bilgileri çalıştaydan 5 gün öncesine kadar  Organizasyon komitesine teslim edilmek üzere Şube Başkanlığımıza teslim edebilir. Çalıştayın yapılacağı yer ve programı komite tarafından tespit edilen  katılımcılara bildirilecektir.

Sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği yapılacak olan bu çalışmanın İskenderun eğitim öğretim hayatına, geleceğimizin teminatı olan yeni nesillere faydalı olması yol göstermesi adına çok önemsemekteyiz. Çalıştay sonucunda oluşturulacak sonuç bildirgesi ilgili gördüğümüz tüm kişi, kurum ve kuruluşlara iletilecektir .“

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER