Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimTürk-Eğitim-Sen’in Başvurusuna "Takipsizlik Kararı"

Türk-Eğitim-Sen’in Başvurusuna “Takipsizlik Kararı”

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şubesinin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü ve insan kaynakları birimi ile ilgili İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına görevi kötüye kullanma ve irtikap suçunu işlediği iddiasıyla yaptığı suç duyurusunda, takipsizlik kararı verildi.

Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı ´tabi ki şaşırmadık´ başlıklı paylaşımında şunlara yer verdi: “Geçen haftalarda İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü ve insan kaynakları birimi ile ilgili İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığına, görevi kötüye kullanma ve irtikap suçlarını işledikleri iddiası ile suç duyurusunda bulunmuştuk.
Yapılan inceleme ve soruşturma sonucunda yetkili makamlar soruşturma izni vermedi.
Bize tebliğ edilen yazıda, iddiamız ile onların gerekçesi arasında hiç bir benzerlik ,anlam birlikteliği vs. yok. Kısaca ya olayı anlayamamışlar ya da anlamak istememişler. Açık ve net olan bir iddiayı başka bir yöne çekerek sorumluluları kurtarmaya çalışmışlar. Biz buna şaşırdık mi? Tabi ki hayır. Ama işin pesini de bırakma niyetinde degiliz. İlgili yazının iptalini istemek adına Gaziantep İstinaf Mahkemesine gönderilmek üzere itirazımızı İskenderun Kaymakamlığına yaptık. Takdir yüce Türk milleti adına karar veren mahkemelerimizindir.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER