Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTürk-İş İskenderun'da Yoğun Mesaide

Türk-İş İskenderun’da Yoğun Mesaide

Türk-İş İl Başkanlığı dün İskenderun’da yoğun ziyaret programı gerçekleştirdi.

Gün boyu devam eden ziyaretlerde, siyasi parti ilçe başkanları ve STK’lar ziyaret edilerek gündemdeki konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Türk İş İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası İskenderun Şube Başkanı Çakır Varan, beraberindeki şube başkanları ile birlikte ilk olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’ü ziyaret ettiler.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Cantürk, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Türk İş İl Başkanı Çakır Varan ise, bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk’e görevinde başarılar diledi. Türk İş İl heyeti daha sonra ise CHP İskenderun İlçe Başkanlığına konuk oldular. İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetim tarafından karşılanan Türk İş İl Başkanı Çakır Varan ve şube başkanları nezaket çerçevesinde sohbet ederek gündemi değerlendirdiler.

Türk İş İl Başkanlığı heyetinin bir sonraki durağı ise Milliyetçi Hareket Partisi oldu. MHP İskenderun İlça Başkanı Turan Bozkurt tarafından karşılanan heyet, burada karşılıklı istişarelerde bulunarak ülke ve bölge konularını ele aldılar. Hoş sohbet ortamında geçen ziyaret toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu. İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu’na da misafir olan Başkan Çakır ve şube başkanları birlik olmanın öneminden bahsederek ülkü ocaklarının çalışmalarını takdirle izlediklerini vurguladılar.

Gün boyu gerçekleşen ziyaretlerin son durağı ise AK Parti oldu. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve yönetim kuruluna konuk olan Türk İş İl Başkanlığı heyeti, karşılıklı sohbet etme imkanı buldular. Ziyaretlerin ana temasının birlik ve beraberlik içinde olmak olduğunu kaydedenTürk İş İl Başkanı Çakır Varan, ülkemize sahip çıkmamız gerektiğini belirtti. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ise, Türk İş İl Başkanlığının değerli başkanlarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER