Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaİskenderunTürk Okçuluğu Turnuvası Düzenlendi

Türk Okçuluğu Turnuvası Düzenlendi

KYK Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Finali’nde İskenderun İmzası
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Genel Müdürlüğünce dördüncüsü düzenlenen İller Arası Geleneksel Türk Okçuluğu Turnuvası Türkiye Finali, Antalya’da yapıldı.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan Türkiye finali, Akdeniz Üniversitesinin spor sahalarında gerçekleştirildi. Turnuvaya, 25 ilden kız ve erkek sporcu katılırken, Okçuluk eğitmeni ve İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun KYK Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz öncülüğünde, İskenderun ilçesinde KYK yurdunda kalan İSTE’li öğrencilerden Merve Melek Kalay, Berna Karaoğlan, Elif Sena Çil, Emine Bozkurt, Mert Yiğit, Mustafa Ercan, Muhammet Samet Emaç, Alihan Açıkyörük katıldı.

Türkiye genelinde Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün, Antalya ilinde 4’ncüsü düzenlenen İller arası Geleneksel Türk Okçuluğu turnuvasında, İskenderun Gençlik Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’in antrenörlüğünde Türkiye sıralamasında takım olarak kızlar da 3, erkekler de ise 5’incilik kazanarak Hatay’ı 2 kupa ve 1 madalya ile temsil ettiler.

İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel ve İskenderun KYK Muhyiddin İbn-i Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, Hatay’a ve İskenderun’a başarı getiren bu turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER