Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaKırıkhanBir Dilekçe ile Gazete Kurulamayacak!

Bir Dilekçe ile Gazete Kurulamayacak!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, artık Türkiye’de bir dilekçeyle kurulamayacağını söyledi.

24 Temmuz Basın’dan sansürün kaldırılışının 114 yılında Kırıkhan7da Kırıkhan Belediye Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un ev sahipliğinde Hatay’daki basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kırıkhan’daki bir restaurantta düzenlenen kahvaltıya AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, jital Macrelar Kimisyonu Başkanı Hüseyin Yayman AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz, Kırıkhan Belediye Başkanı  Ayhan Yavuz, Hassa Belediye  Başkanı Mehmet Karadeniz, AK Prti Hatay il yöneticileri, ilçe Başkanları ve Hatay’ın 15 ilçesinde görev yapan Basığn mensupları katıldı.

Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı AK parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ekim’de görüşülecek sosyal medya yasa hakkında bazı bilgileri paylaşırken, artık Türkiye’de bundan böyle bir dilekçeyle gazete kurulamayacağını ve Basın mensuplarının Oda olarak örgütlenmelerini sağlayacakları sözünü verdi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, 7-24 saat telefonlarının açık olduğunu ve Basın mensuplarından mutlaka haberleri doğruladıktan sonra yayınlamalarını isterken, “rtaka korkunç bilgi kirliliği yaşanıyor, lütfen haberler doğrulansın öyle yazılsın” talebinde bulundu.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, yerel basının mutlaka desteklenmesini ve kredi imkanı sağlanmasını gerektiğini savunurken, “Yerel Basın’a ayrıca maddi destek verilmeli” ifadelerini kullandı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER