Salı, Mayıs 14, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU ÜYELERİ BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ

TÜRKİYE GAZETECİLER KONFEDERASYONU ÜYELERİ BAŞKAN KİMYECİ’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve üyeleri Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 6. Başkanlar Kurulu Toplantısı’na katılmak üzere Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nin misafiri olarak Antakya’ya gelen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu ve üyeleri programları kapsamında Başkan Kimyeci’ye ziyaret gerçekleştirerek Antakya’ya yapmış olduğu hizmetlerden ve basın mensupları ile kurduğu yakın ilişkilerden dolayı tebrik ettiler.

Ziyarete Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni önderliğinde yönetim kurulu, cemiyet başkanlarından oluşan üyeler ve Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Yetişen ile çok sayıda gazeteci katılım gösterdi.

Başkan Kimyeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ettiği konuşmasında, gerçekleştirilecek olan Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın Antakya’nın tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi. Başkan Kimyeci ziyarete katılan gazetecilerin sorularına da yanıtlar verirken, Antakya’nın makus tarihini değiştirecek olan Kentsel Dönüşüm projesinin tanıtımının yer aldığı sine vizyon gösterisini de konfederasyon kurulu üyeleri ile paylaştı.

Antakya’ya gelmekten ve Başkanlar Kurulu Toplantılarını böylesine güzel bir şehirde gerçekleştirmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin yapmış olduğu hizmetleri takdir ile karşıladıklarını Kentsel Dönüşüm Projesini de en iyi şekilde hayata geçireceklerine inandığını ifade etti.

Başkan Kimyeci ziyaretin sonunda Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu ve üyelerine içerisinde Antakya’nın yöresel ürünlerinin yer aldığı hediyeler takdim ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER