Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTürkiye Kooperatifler Fuarı, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde Düzenlenecek

Türkiye Kooperatifler Fuarı, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde Düzenlenecek

Ticaret Bakanlığınca bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarı,5-8 Aralık 2019 tarihlerinde ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleşecek. “Küresel Ekonomiye Kooperatif Etkisi” teması ile gerçekleşecek olan fuarın sloganı ise “Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme” oldu.

Türkiye Kooperatifler Fuarı, ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde Düzenlenecek

160’dan fazla kooperatif ve üst kuruluşu ürünlerinin tanıtılacağı fuara katılım oranı oldukça yüksek oldu. Fuar, Türkiye’de bulunan kooperatif ürünlerin global ticaret ağına dahil edilmesi amacıyla düzenleniyor.

Türkiye Kooperatifler Fuarı’na Hatay da Katılıyor

Ticaret Bakanlığınca bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Kooperatifler Fuarında Hatay’ı Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Defne Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Samandağ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Samandağ Seracılık Geliştirme Sebze Meyve ve Tüm Tarım Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile tanıtacak.

Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Nidal ÖZDEMİR, fuarın üçüncü gününde düzenlenecek olan “Yerli Üretimde Başarılı Kooperatif Hikayeleri” nin anlatılacağı panelde dünden-bugüne başarı hikayelerini anlatacak.

Fuar kapsamında kooperatiflerin üretim kapasitelerinde ve ticaret hacimlerinde artış sağlaması, kooperatiflerin ihracatta da pay sahibi olması hedefleniyor.

Türkiye Kooperatifler Fuarı’na Kooperatifçilik ile İlgili Kurumlar da Katılacak

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda sadece kooperatiflerin bulunmayacağı ve kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, perakende sektörünün temsilcileri, önde gelen elektronik ticaret firmalara da yer verileceği ifade edildi.

Modern çağın ticaret ağı olan e-ticaret ortamlarda satışlarını artırmak isteyen kooperatifler, fuarda e-ticaret temsilcileri ile de bir araya gelecek.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER