Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTürkiye Kooperatifler Fuarı'nda Hatay da Boy Gösterdi

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Hatay da Boy Gösterdi

Hatay, Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Defne Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Samandağ Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Samandağ Seracılık Geliştirme Sebze Meyve ve Tüm Tarım Ürünleri Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda boy gösterdi.

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Hatay da Boy Gösterdi

Türkiye’den yaklaşık 200 kooperatif, Türkiye Kooperatifler Fuarı’na katılım gösterdi.

Üreten Eller Kadın Girişimi Başkanı Özdemir, Fuarın Üçüncü Günü’nde Başarı Hikayelerini Anlattı

Üreten Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi başkanı Nidal Özdemir, Türkiye Kooperatifler Fuarı’nın üçüncü gününde, “Yerli Üretimde Başarılı Kooperatif Hikayeleri”nin anlatıldığı panelde dünden-bugüne başarı hikayelerini anlattı.

Türkiye Kooperatifler Fuarı’nda Hatay da Boy Gösterdi

Kadın cinayetlerine dikkat çeken Özdemir, “Kadın cinayetlerinin kadına şiddetin önlenmesini istiyoruz, bir kişi eksilmeye bile tahammülümüz yok diyoruz. Ayrıca 85 sene önce seçme ve seçilme hakkımız oldu biliyorsunuz. Kadın, erkek ve de insan olarak fırsat eşitliği istiyoruz. Bu bağlamda Ticaret Bakanı’mızın kadın olasından dolayı da gurur duyuyoruz. Aynı zamanda başarılı işlere imza atacağına ve fark yaratacağına inanıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER