Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatayTürkiye Tasarım Vakfı Sahaya İniyor

Türkiye Tasarım Vakfı Sahaya İniyor

Türkiye Tasarım Vakfı “Hatay Yeniden Canlanıyor” projeleri tanıtım etkinliği 30 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek. Türkiye Tasarım Vakfı, daha iyi bir dünya için tasarım farkındalığı yaratmayı hedefleyerek, Hatay’ın yaşam enerjisini yeniden kazanması ve insanların şehirlerine geri dönmesi için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla senkronize bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.


Türk Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Furkan Demirci , Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Kalyoncu yanı sıra Hatay Valisi Mustafa Masatlı , HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün katılımıyla, Hatay’ın yeni yüzü ve gelecek projeksiyonunun sunumu gerçekleşecek. 30 Nisan 2024 Salı tam gün gerçekleşecek olan etkinlik, Hatay Toplum Merkezi’nin açılışını , Hatay Master Planını ve proje sunumlarını içerecek.
Bu önemli adım, Hatay’ın yeniden doğuşuna dair umutları yeşerten bir dizi projenin başlangıcı olarak görülüyor. Toplum, şehrin dönüşümünde aktif bir rol oynamaya teşvik ediliyor ve katılımcı bir yaklaşımla Hatay’ın geleceğine şekil vermek için bir araya geliyor.
Hatay Master Planı ve Proje Sunumları, şehrin yaşam kalitesini artırmak, çevresel sürdürülebilirliği sağlamak ve ekonomik refahı desteklemek amacıyla kapsamlı bir strateji sunuyor. Bu plan, Hatay’ın kültürel mirasını korurken modernizasyonunu da hedefliyor. Proje tanıtımına yaygın ve yerel medya temsilcileri de davet edildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER