Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberTürkiye’nin Elmas Çocuğu  Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Türkiye’nin Elmas Çocuğu  Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Yükseliş Koleji kurucusu, işadamı Nuri Üysen ve Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Dünya Barış Elçisi olarak tanınan ünlü ses sanatçısı Faikzade, özel çocuklar ile bir araya geldi.

Türkiye’nin Elmas Çocuğu Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Özel eğitim gören çocuklar ile yakından ilgilenen Faikzade, çocuklarla bol bol sohbet etti.

İskenderun’a Yükseliş Kolejinin davetlisi, Nuri Üysen’in misafiri olarak gelen Faikzade, İskenderun’un sıcakkanlı insanlarını çok sevdiğini, burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin Elmas Çocuğu Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Ersin Faikzade’den Rehabilitasyon Ziyareti Sonrası Açıklama

Uğurcan Özel Eğitim Merkezini ziyaret eden Faikzade, annesini genç yaşta MS hastalığından kaydetti. Özel dostlara hassasiyet duyan sanatçı, “Türkiye’de ve dünyanın birçok yerinde bedensel ve zihinsel engelliler ile ilgili eğitime ve projelere destek verdim. İngiltere’de özel bir rehabilitasyon merkezinde 4 yıl hizmette bulundum. Türkiye’nin değişik yerlerinde konserlere gittiğimde bu merkezleri ziyaret etmeye çalışıyorum. Eksiklerini görmek yardımlaşmayı sağlamak ve engelli dostlara destek olmak amacıyla sık sık ziyaretlerde bulunuyorum. Engelli dostların en önemli ihtiyacı şefkat ve sevgidir… O yüzden burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Uğurcan Özel Eğitim Merkezinin de sıcak güler yüzlü kadrosundan, yoğun şefkat duygusunun bariz olduğu atmosferinden etkilendim” sözlerine yer verdi.

Türkiye’nin Elmas Çocuğu Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi’ni Ziyaret Etti

Ersin Faikzade, Özel Çocuklara Destek için Konserler Verecek

Türkiye’nin Elmas Çocuğu Ersin Faikzade, Uğurcan Özel Eğitim Merkezi işletmecisi Necla Demir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, destek amaçlı konserler vereceğinin sözünü verdi.

Yükseliş Koleji kurucusu Nuri Üysen  “Sanatçı konuğumuz Ersin Faikzade birçok ülkede tanınan bir sanatçımız. Dünya standartlarındaki sesinin yanı sıra uluslar arası müzik dünyasına katkısı ve insani yönü ile de takdir edilen, gurur duyduğumuz bir sanatçıdır. Ersin Faikzade evladımız gibidir daima yanındayız.” Sözlerini kaydetti.

Ünlü sanatçı Ersin Faikzade ve Nuri Üysen’ e günün anısına Samandağ ipeğinden işlenmiş kravat ve şal Uğurcan Özel Eğitim Merkezi kurucusu Necla Demir tarafından hediye edildi.

Diğer güncel İskenderun haberleri için: İskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için: Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER