Salı, Mayıs 7, 2024
No menu items!
Ana SayfaSporTurnuvada Deprem Çocuklarının Yüzü Güldü

Turnuvada Deprem Çocuklarının Yüzü Güldü

Hatay’da ‘Depremin izlerini çocukların üzerinden silmek’ için düzenlenen Yeniden Doğuş Futbol Turnuvasında Defne Çınarspor şampiyon oldu.

Turnuvada Defne Çınarspor birinci olurken, Yeni Çağspor ikinci, Samandağsor’da üçüncü oldu.

Ayrıca turnuvada en golcü futbolcusu Defne Çınarspor’dan Mehmet Özdemir seçilirken, en iyi kaleci Defne Çınaspor’dan Emir Ali Özdemir, top sektirmede İnce Spor’dan Ayaz Tunç, penaltıcı Meydanspor’dan İsmail Fırıncı ve en centilmen oyuncu da Defne Çınarspor’dan Aslan Yaman seçildi.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ve isimlere kupaları törenle komite üyeleri tarafından takdim edildi.

Yeniden Doğuş Futbol Turnuvası Organizasyonun yöneticisi, Defne Çınarspor Kulübü Başkanı, Maşukluspor kurucusu yaşam koçu Göksel Arslan, turnuva sonunda gazetemize yaptığı açıklamada, “Depremin yaralarını çocukların üzerinden silmek için düzenlediğimiz turnuva amacına uygun bir şekilde tamamlandı. Turnuvanın ardından geriye arkadaşlık kardeşlik insanlık kalacak. Bu gibi etkinlikler çoğalırsa her kes mutlu ve sağlıklı yaşar. Ne kadar spor komplekslerimiz olursa o kadar sağlıklı nesiller yetişir. Yani spor yapan insan hasta olmaz. Spor alanlarına ihtiyaç var. Antrenman yapacak sahamız yok. Bu şekilde sporcu yetişmez. Maalesef Hatayspor’da oynayan bir Hataylı futbolcumuz yok. Biz üretelim ve ihracat yapalım. Yetkililerden istediğiniz fiziki koşulları gerisini bize bıraksınlar” diye konuştu.
Göksel Arslan, ayrıca turnuvada emeği geçen komite üyelerine ve destek veren herkese teşekkür etti.
ORGANİZASYON KOMİTESİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
GÖKSEL ARSLAN
MEHMET TURUNÇ
YUSUF YATKIN
ÖZGÜR DOĞRU
BEHÇET YANIK
ALİ MADAK
KEREM YILMAZ
ALİ KEMAL TURUNÇ

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER