Çarşamba, Mayıs 15, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberTurunçlu Mahallesi’ndeki İçme Suyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Turunçlu Mahallesi’ndeki İçme Suyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacını karşılama ve temiz su iletimini sağlama kapsamında hazırladığı projeleri hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Turunçlu Mahallesi’ndeki İçme Suyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

HATSU, Hatay’ın muhtelif noktalarında içme suyu hatlarını yenileyerek insan sağlığı için tehlike oluşturan paslı boruları bertaraf ediyor. Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nin içme suyu hattı ihtiyacını karşılamak adına farklı ebatlardaki polietilen borularla 830 metre yeni içme suyu şebeke inşaatı yapılıyor.

“Her Şeyden Önce Sağlık”

HATSU, “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yapılan içme suyu hattı çalışmasının tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapılacağını aktararak, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 2 kepçe, 4 kamyon ve 9 personelin görev yaptığını kaydetti.

Çalışmaları yerinde inceleyerek mahalle sakinleri adına görüşlerini bildiren Turunçlu Mahalle Muhtarı Muhsin Demirel, su sıkıntısı olan Turunçlu’nun sorununu gidermek için HATSU’nun çalışmalar yaptığını ifade etti.

Çoğu Aboneler Bağlandı

Muhtar Demirel, “Şu anda ana hattımız çekilmekte ve sonrasında abone bağlantılarımız yapılacak. İşin sonuna gelmek üzereyiz. Çoğu sokağımızda aboneler bağlandı” dedi.

Bu iş sayesinde Turunçlu’nun daha güzel günler geçireceğine vurgu yapan Muhtar Demirel, “Yapılacak daha çok iş var” ifadesinde bulundu.

Turunçlu Mahallesi’ndeki İçme Suyu Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Muhtar Demirel,  Hatay’a güzel hizmetler yapan ve bu süreçte yanlarında duran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

Diğer güncel İskenderun haberleri içinİskenderun Haber
Diğer güncel Hatay haberleri için:Hatay Haber

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER