Pazartesi, Mayıs 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaHatay HaberÜçgüllük İlkokulu’nda Akıl Oyunları ve Kütüphane Sınıfı Açıldı

Üçgüllük İlkokulu’nda Akıl Oyunları ve Kütüphane Sınıfı Açıldı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde Üçgüllük İlkokulu’nda Rahmetli Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar’ın yapmayı çok istediği ancak hayata geçirilemeden vefat ettiği Kütüphane ve akıl oyunları sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

Üçgüllük İlkokulu’nda Akıl Oyunları ve Kütüphane Sınıfı Açıldı

Rahmetli Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar’ın ailesinin de katıldığı açılış töreninde duygusal anlar yaşandı.

Üçgüllük İlkokulu’nda Akıl Oyunları ve Kütüphane Sınıfı

Üçgüllük İlkokulu’nda okul idaresi, öğretmenler, veliler, Mimarlar Odası ve çeşitli kesimlerin katkısı ile 3 ay önce hayatını kaybeden Rahmetli Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar’ın anısına kütüphane ve akıl oyunları sınıfı açıldı.

Açılışa Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Okul Müdürü Mehmet Atar, Okul Yönetimi ,Öğretmeler, Bahar Ekenel Bayraktar‘ın ailesi, veliler ve öğrenciler iştirak etti.

“Bahar Ekenel Bayraktar’ın Anısına Yapılan Çalışma Çok Anlamlı”

Üçgüllük İlkokulu’nda Akıl Oyunları ve Kütüphane Sınıfı Açıldı

Açılışta konuşan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Rahmetli Öğretmen Bahar Ekenel Bayraktar’ı ve ailesini yakından tanıdığını, eğitim sevdalısı bir ve her kesimce çok sevilen bir arkadaşlarını kaybetmiş olduklarından dolayı çok üzüntü duyduğunu ve arkadaşlarının onun için bu çalışmayı yapmış olmalarının çok anlamlı olduğunu, ne kadar sevildiğinin de bir göstergesi olduğunu belirterek ailesine hem tekrar başsağlığı dileğini hem de evlatlarından dolayı kendilerini tebrik ettiğini belirtti.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER