Perşembe, Mayıs 2, 2024
No menu items!
Ana SayfaTanıtım YazısıÜcretsiz AVG Antivirus Free ile Bilgisayarlarınızda Güvenliği Sağlayabilirsiniz !

Ücretsiz AVG Antivirus Free ile Bilgisayarlarınızda Güvenliği Sağlayabilirsiniz !

Ücretsiz AVG Antivirus Free ile Bilgisayarlarınızda Güvenliği Sağlayabilirsiniz !

AVG Technologies firması tarafından geliştirilen AVG Antivirus Free sayesinde Windows, MacOS ve Android işletim sistemli bilgisayarlarınızda, tabletlerinizde güvenliği kolayca sağlayabilirsiniz. Çevirimiçi ve çevirimdışı tam zamanlı koruma sağlayan ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır.

1991 yılından beri antivirüs programları geliştiren AVG firmasının ücretsiz yazılımı AVG Antivirus Free dünyada 435 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan popüler bir programdır. Kendi alanında çok sayıda ödüle sahip yazılımda, kısa işlem basamaklarını takip ederek hızlı şekilde kurulumunu sağlayabilirsiniz. Bilgisayar, telefon ve tabletlerde temel koruma sağlayan bu yazılım sayesinde trojan, virüs, fidye yazılımları, kötü amaçlı yazılımlara karşı korunma sağlayabilirsiniz. 6 tane farklı güvenlik katmanından oluşan yazılımın sade arayüzü sebebiyle kullanımı da oldukça kolaydır.
Sürüm güncelleyerek en yüksek performansta kullanabileceğiniz AVG Antivirus Free ile sık sık taramalar yapabilir, cihazlarınızda sorun oluşturan zararlı içerikleri tespit edebilirsiniz.

Çevirimiçi güvenliği sağlayan AVG Antivirus Free, Chrome gibi en çok tercih edilen tarayıcılar ile entegre çalışabilmektedir. Bu sayede güvenli olmayan e-postaları, eklerini ve indirilen dosyaları tespit ederek, engelleyebilmektedir. LinkScanner® uygulamasına sahip yazılım, aynı zamanda zararlı içeriği olan siteleri tespit ederek erişimi engellemekte, bu şekilde cihazlarınızda koruma sağlamaktadır. Program ile virüs bulaşan dosyalarda onarım sağlayabilir veya bu dosyaları karantinaya alabilirsiniz. Karanlık modu ile modern bir görünüme sahip virüs programındaki geliştirilen güvenlik duvarı ve fidye koruması gibi özelliklerinin yanı sıra web kamerasının da korunuyor olması önemli avantajlardan bir diğeri olarak karşımıza çıkmaktadır.

256 Bit AES şifreleme algoritmasının kullanılması, AVG Online Shield, Malware ve Phishing gibi korumalar sunması programı popüler hale getiren etmenlerden bazılarıdır. Kaspersky Anti-Virus, Avira Free Antivirus, Esed Nod32 Antivirus ve Avast Free Antivirus gibi rakip programlar arasında öne çıkan AVG Antivirus Free yazılımındaki en önemli fark, işlemlerin yüksek hızla yapılmasını olanaklı kılmasıdır.

AVG Free Antivirus ’ün Başlıca Özellikleri ;

• Virüs, trojan, malware, zararlı içerikleri engelleme ve silme
• Casus ve fidye yazılımları engelleme
• E-postalardaki ve indirilen dosyalarda zararlı içerikleri engelleme
• Sürümlerin otomatik güncellenmesi
• Web tarayıcılar ile entegrasyon
• Sık sık, yüksek hızda tarama
• Webcam güvenliği
• Çevirimiçi ve çevirimdışı koruma
• LinkScanner® koruması
• Malware ve Phishing korumaları
• Modern ve kullanıcı dostu arayüz

AVG Antivirus Free ve diğer antivirüs programlarla ilgili bilgi edinmek ve güncel versiyonlarını indirmek için Türkiye’nin güncel yazılım adresi www.indiriste.com’u ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER