Pazar, Mayıs 5, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜCRETSİZ KPSS KURSU İÇİN KAYIT SÜRESİ 15 MART’A UZATILDI”

ÜCRETSİZ KPSS KURSU İÇİN KAYIT SÜRESİ 15 MART’A UZATILDI”

 

Antakya Belediyesi eğitim öğretime verdiği desteklere devam ediyor. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci memur olmak isteyen mezunlara beklediği müjdeyi duyurdu. Başkan Kimyeci Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonunda lise ve önlisans mezunlarına yönelik ücretsiz KPSS kursu kapasitesinin yoğun talep nedeniyle bir kez daha arttırılacağını belirtti.

Yoğun talepler ve başvurular nedeniyle KPSS kursu kapasite arttırımı konusunda müjde veren Başkan Kimyeci; “ Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime verdiğimiz destek doğrultusunda memur olmak isteyen Lise ve Önlisans mezunu gençlerimize yönelik hazırladığımız 250 kişi kapasiteli ücretsiz KPSS Kursumuzda yoğun ilgi nedeniyle kontenjan sayımızı önce 500’e şimdi de 1000’e çıkarttık. Gençlerimizi geleceğe hazırlama noktasında gösterilen gayretli çalışmalarımızdan olan ücretsiz KPSS kursumuz Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonunda uzman eğitmenlerimiz tarafından ücretsiz olarak verilmektedir.

14 Mart tarihinde başlayacak olan kurslarımızın son başvuru tarihi 1 Mart’tan 15 Mart tarihine alınırken, kayıtlarımızın koşulları ise Lise veya Önlisans mezunu olmanın yanı sıra Antakya ilçesinde ikamet ediyor olmak. Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime her koldan desteklerimiz devam edecek.” şeklinde konuştu.

Antakya Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada kurs kayıtlarının devam ettiğini başvurmak ve bilgi almak isteyenlerin Antakya Belediyesi Eğitim ve Okuma Salonu’na 0326 212 17 86 numaralı telefonlardan ulaşabileceğini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER