Cumartesi, Mayıs 4, 2024
No menu items!
Ana SayfaEğitimUğurlu Öğrenciler :‘Kitap Benim ve Her Yerde Okuyabilirim"Diyor

Uğurlu Öğrenciler :‘Kitap Benim ve Her Yerde Okuyabilirim”Diyor

Uğur Okullarında başlatılan  Kitap Benim projesi ” her gün 20 dakika kitap okunuyor

 .Bu Proje ile  okuma farkındalığı oluşturmak, daha çok kişiyi kitap okumaya teşvik etmeyi hedefleyen Uğur Okulları  hedefleniyor Kitap okumanın her mekanda yapılabileceği mesajı veriliyor

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan  İskenderun Uğur Anadolu ve Fen Lisesi Kurucusu Atila Karakayalı “Kitap Benim projesi ile öğrencilerimize, çok önem verdiğimiz okuma alışkanlığını aşılamaya çalışıyoruz. Okumaya yapılan yatırımın, hayat başarısı ve akademik başarıya olan etkisine inanıyoruz. Okullarımızın tümünde öğrencilerimiz özel kitap okuma alanlarımızda, sınıflarımızda veya kütüphanelerimizde her gün 20 dakikalık serbest okuma saatlerinde kitap okuyorlar. Onlarla birlikte okuldaki tüm eğitim yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve personelimiz de bu süre içinde okuma yapıyorlar” dedi.

Okul Müdürü Ali Arslan ise “ Projemizin ikinci yılında okuma saatimizi okul dışındaki alanlara taşıdık. Bugün 44 ildeki 106 okulumuz, 303 farklı ortak alanda okuma yaptı. İskenderun Uğur Okulları olarak 9 ve 10.sınıf öğrencilerimiz bugün Eğitim Koordinatörü ve Müdür Yardımcısı Mutlu Keser ve okulumuz gezi kulübü öğretmenleri eşliğinde, Şehitler Anıtı, Millet Parkı gibi şehrimizin kıymetli yerlerinde kitap okuma saati gerçekleştirdi. Amacımız kitap okuma farkındalığı konusunda daha çok kişiye örnek olmak” şeklinde konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER