Pazar, Mayıs 12, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelUlaşılabilir, nitelikli eşit sağlık hizmeti istiyoruz

Ulaşılabilir, nitelikli eşit sağlık hizmeti istiyoruz


Hatay Tabip Odası Yönetimi, kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev bölüşümü sonunda İ. Cengiz Haksöz yeniden başkanlığa getirildi. Tabip Odası yeni yönetiminde görev dağılımı şöyle oldu:
Başkan: Dr. İ. Cengizhan Haksöz
G. Sekreter: Dr. Sevdar Yılmaz
Sayman: Dr. Sırma Ercan
Üyeler: Dr. Nilgün Öner Şafak, Dr. Şükran Güleç Barutçu, Dr. Aydın Deniz Karataş, Dr. Özkan Kutlu.
Tabip Odası Başkanı Cengiz Haksöz, yönetimle birlikte düzenlediği ilk basın toplantısında, 21-22 Nisan tarihlerinde yapılan Genel Kurul’un ardından organlara seçilenlerin belirlendiğini, seçim sonucunda 4 eski yöneticinin yerine 4 yeni isimle yola devam ettiklerini bildirdi ve şu görüşleri diye getirdi:
“Önümüzdeki dönemde iyi hekimlik ve meslek etiğini korumak, mesleğin onurunu ve meslektaşların haklarını savunmanın yanı sıra, bütün toplumun nitelikli, ulaşılabilir eşit bir sağlık hizmetine kavuşması için mücadele etmek hedefimiz olacaktır. Çağdaş, etkin, katılımcı ve demokratik bir oda ilkemiz olacaktır. Geçen dönemde görev yapan Tabip Odası Yönetim, Onur, Denetleme Kurulu ve Büyük Kongre delegelerine özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Genel Kurul’a katılım gösteren ve bize destek veren meslektaşlarımıza teşekkür eder, görev süresi boyunca desteklerinin sürmesini dileriz.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER