Pazar, Haziran 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜLKENİN GELECEĞİ VATANDAŞIN İKİ PARMAĞININ ARASINDADIR.

ÜLKENİN GELECEĞİ VATANDAŞIN İKİ PARMAĞININ ARASINDADIR.

CHP Hatay Milletvkili Birol Ertem yazılı bir açıklama yaoarak “AKP Hükümetine soruyorum 14-15 yıldan beri istediğiniz hangi yasayı çıkaramadınız ki yeni bir rejim değişikliği getirmek istiyorsunuz? Getireceğiniz sistem değişikliği Ülkenin terör sorununu mu çözecek? İşsizliği mi bitirecek? Ülkenin ekonomik sorununu mu çözecek? Yoksa Dış Ülkelere karşı itibarımızı mı arttıracak?”dedi
Vekil Ertem in Açıklaması şöyle:

 

 

“Başbakanlık makamını ortadan kaldırıp, yasama-yürütme-yargıyı ortadan kaldırıp bütün yetkileri tek bir adama vermeyi düşünüyorsunuz. Unutmayın bu kişi ülke için çok önemli kararlar verme aşamasında hata yapmış ve yaptığı hatayı kabul etmiştir. Seçmen hata yapabilir, ekonomik kaygıyla, tehditle şantajla istemediği yerlere oy verebilir ama ülkeyi yöneten insanların hata yapma ve yanılma lüksü yoktur buna rağmen hata yapıyor ve bunu da kabul ediyorsa görevini bırakması gerekir. Dünya tarihine baktığımızda Avrupa, Amerika ve Uzak Doğu’da ki vatanını, milletini seven devlet yöneticileri ülkesi ile ilgili önemli kararlarda hata yaptıkları zaman hemen görevlerini bırakmakta hatta Uzak Doğu’dakiler intihar etmektedir. Bizim Ülkemizde ise yaptıkları tüm hataları kabul edip üstüne hala pişkince açıklama yapıyorlar. Düşünebiliyor musunuz bir ülkeyi yöneten Başbakan çıkıp da eğer Başkanlık Sistemi gelmezse ülkenin bölüneceğini söylüyor. Peki 14-15 yıldan beri bu ülkeyi zaten sizin yönettiğinizi sormayacaklar mı? Eğer ülke bölünme aşamasına gelmiş ise bunun sorumlusu ülkeyi yöneten sizler değil misiniz?
15 yıl önce sıfır terör sorunu ve komşularımızla aramızdaki sıfır sorunla aldığınız ülkeyi; beton duvarlarla, yüzlerce şehit cenazesiyle, onlarca patlamayla, dibe vuran ekonomiyle ve Cumhuriyet tarihinin en yüksek işsizliğiyle getirdiğiniz nokta ortadadır.
Vatandaşlarımız baskı ortamında fikirlerini rahatlıkla söyleyememektedirler. Bir çıkış noktası aramaktadırlar ancak korkmaktadırlar. Vatanını, Milletini ve Bayrağını Seven Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili olarak tüm halkımıza tavsiyem şudur ki; Hiçbir şey Türk Halkından ve Türk Milletinden büyük değildir. Türk Halkı gücünü Kurtuluş Savaşı ve 15 Temmuz başta olmak üzere defalarca göstermiştir. Sevgili vatandaşlarımız lütfen korkmayın, ülkenizin geleceğine sahip çıkın. EN GÜÇLÜ SİYASETÇİNİN SİYASİ GÜCÜ SİZİN İKİ PARMAĞINIZIN ARASINDADIR! OY VERİRSİNİZ SİYASETÇİ GİDER, OY VERİRSİNİZ SİYASETÇİ GELİR.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER