Salı, Mayıs 21, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Ülkeyi Bataklığa Sürüklemek İstiyorlar”

“Ülkeyi Bataklığa Sürüklemek İstiyorlar”

MHP İskenderun İlçe Başkanı Turhan Bozkurt, Adıyaman başta olmak üzere Diyarbakır ve Ceylanpınar’da şehit düşen güvenlik güçleri, Suruç’ta meydana gelen patlamaya dikkat çekerek ülkenin bataklığa sürüklenmek istendiğini savundu.

Terörün hiçbir zaman tasvip edilemeyeceğinin altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, “Terörü lanetliyoruz. Özellikle toplumsal olaylarda masum insanlara saldırı yapanlar insanlık suçu işliyorlar. Yaşanılan bunca şeyden sonra terör örgütünün cezasının çok ağır olması lazım” dedi.

Meydana gelen olaylarla insanlara ve ülkeye yazık edildiğine vurgu yapan MHP’li Bozkurt “Ülkemizi bataklığa ve karanlığa sürüklüyorlar. Emniyet güçleri ve istihbarat ekiplerimizin çok faal çalışması gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti devletinde askerimiz ve polisimizin eli bağlı. Yetki yok! Tüm yetkiler Valinin eline bakıyor. Gerekli yetki asker ve polisimizin eline verilmeli. O zaman askerimiz ve polisimiz terörü tamamen bertaraf edeceklerdir. Ben bir kez daha tüm ülkemizin başısağolsun diyorum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER