Cumartesi, Nisan 27, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÜlkü ocaklarından “Kuzey İran değil Güney Azerbaycan!”konferansı

Ülkü ocaklarından “Kuzey İran değil Güney Azerbaycan!”konferansı

 

 

Antakya Ülkü Ocakları tarafından, ‘Yüreğimde bir sızı Güney Azerbaycan’ konferansı gerçekleşti. Konferansa Güney Azerbaycan Milli Uyanış Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Elyar Türker konuşmacı olarak katıldı.

TÜRKER’DEN GÜNEY AZERBAYCAN’LA İLGİLİ GÖZLERİ DOLDURAN KONUŞMA

Antakya İlçesi Erol Bilecik Kongre Merkezi’nde ‘Yüreğimde bir sızı Güney Azerbaycan’ konferansı gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu konferansta, Güney Azerbaycan Milli Uyanış Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Elyar Türker, Güney Azerbaycan’la ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türk ve İslam coğrafyasında Türkiye’nin önemine ve liderliğine de değinen Türker, Güney Azerbaycan’da yaşanan birçok acıklı hikayeyi de dinleyicilerle paylaştı.

TAŞÇI: “GÜNEY AZERBAYCAN, İRAN DEĞİLDİR!”

Gerçekleşen konferansın ardından açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Metin Taşçı, “Antakya Ülkü Ocaklarının düzenlediği Yüreğimde bir sızı “ Güney Azerbaycan” isimli konferansa katılımından dolayı tüm misafirlerimize, anlatımı ve Güney Azerbaycan Futbol takımı Traktör’ün formasını hediyelerinden dolayı GAMOH(Güney Azerbaycan Milli Uyanış Hareketi) Genel Başkan Yrd. Elyar Türker’e,bu önemli konferansı tertip eden ilçe başkanım Mehmet Soyalan’a teşekkür ederim” dedi.

SOYALAN: “TÜRK’ÜN YAŞADIĞI COĞRAFYA GÜNEY AZERBAYCAN’DIR”

Gerçekleşen konferansın ardından açıklamada bulunan Antakya Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Soyalan, “Erol Bilecik Kongre Merkezinde Güney Azerbaycan Milli Uyanış Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Elyar Türker Beyefendinin konuşmacı olarak katıldığı ‘Yüreğimizde bir sızı Güney Azerbaycan’ adlı konferansımızı gerçekleştirdik. Güzel sunumlarından ötürü Elyar Bey’e ve ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. Bir kez daha haykırıyoruz 40 milyondan fazla Türk’ün yaşadığı coğrafya, Kuzey İran değil, Güney Azerbaycan’dır” dedi.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER