Cuma, Mayıs 3, 2024
No menu items!
Ana SayfaBelenÜlküsüz İnsan Çamurdan Farksızdır!

Ülküsüz İnsan Çamurdan Farksızdır!

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatını, başkanlık makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen ilçesinde yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Gül, “İlçemizde ve ülkemizde kaybedecek bir gencimiz bile yok, bizler onların her zaman arkasındayız. Gençlerimizin zihinlerine milli bilinci yerleştirip, milli hedeflere yönlendirmemizle birlikte ailelerine ve ülkelerine faydalı gençler olacaktır.” dedi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım ise; “Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş ve Liderimiz Devlet Bahçeli’nin önderliğinde yaptığımız çalışmalar sadece ülkemizde değil, yurt dışında da yankılanmaktadır, ülkücü gençlik ülkemizin her zaman gururu oluyor,  bizleri derinden gururlandırıyor. TOGG otomobilimizde, Roketsan’da, SİHA ve adını sayamadığım birçok öncü kuruluşumuzun ana kademesi gençlerimizden oluşuyor. Bizlere de milli şuurla yetişen gençlerimizi ülkemize kazandırmak düşüyor. ” diye konuştu.

Ziyaret programına, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Belen, İskenderun MHP İlçe Teşkilatı, Belen, İskenderun Ülkü Ocakları, Belediye Meclis Üyeleri, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katılım sağladı.

????????????????????????????????????
RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER